Kakebusiniss

Kaker og snop uten melk og gluten

Velkommen til Kakebusiniss

DSC_0721

Det er ikke alltid så lett å ha matallergi, og det er en enda større utfordring å kutte flere store matgrupper ut av kostholdet. Det er heller ingen enkel jobb å få tak i gode kvalitetsprodukter uten masse unødvendige tilsetninger. Spesielt ikke som både smaker godt og ser delikate ut. Og selv om laktoseintoleranse og cøliaki begynner å bli vanlige hensyn å ta, så har vi enda en lang vei å gå for de som har melkeallergi og kombinasjonsallergier. Dessuten er det mye ekstra jobb å lage mat uten melk og gluten-og da spesielt bakevarer.

Jeg syns alle fortjener å nyte gode kaker og å ha et hav av valgmuligheter. Og jeg syns ofte allergivennlige oppskrifter skal både inneholde mange rare ingredienser og at man skal syns det er greit at det smaker snodig. Så her på bloggen blir det min versjon av vanlige oppskrifter, mine egne oppskrifter, inspirasjon fra kakebaking og pynting og en mulighet til å spørre meg om tips på hva du skal bytte ut og hva du kan erstatte det med i oppskriftene du har.

Dessuten smaker oppskriftene mine like godt for de som ikke er allergiske eller intolerante i det hele tatt.

Guro Elisabeth

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s