Kakebusiniss

Kaker og snop uten melk og gluten

Jeg lærer hvertfall-andre gangen

I høst testet jeg en ny oppskrift, daimbrownies med marengslokk. Jeg lagde de i store muffinsformer og klarte å ødelegge marengsen ved å piske inn daimen.. De ble veldig gode og søte, men altfor store og superklissete med den ødelagte marengsen.

Men da jeg prøvde igjen, ble de perfekt. I minicupcakeformer, med fransk marengs ett minutt under grillen. Tror de falt i smak der de var bestilt og:)

DSC_0534

DSC_0528

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Informasjon

Dette innlegget ble postet den 19. juni 2014 av i Brownie, glutenfri, Kaker, Konfektkake, Marengs, Minicupcake med stikkord , , , , , .
%d bloggers like this: